Vilka Àr dina viktigaste Windows-program?

Vilka Àr dina viktigaste Windows-program?

Medan jag stĂ€llde in en ny dator hĂ€romdagen tĂ€nkte jag pĂ„ de appar jag installerar under processen som jag behöver och anvĂ€nder varje dag – de jag inte kan leva utan. Det fick mig att tĂ€nka pĂ„ vilka typer av appar ni anvĂ€nder regelbundet och inte kan leva utan pĂ„ ditt Windows-system.

Oavsett om det Àr ett enkelt verktyg, favoritmediaspelare, webblÀsartillÀgg, spel eller dyra program som Photoshop, har alla favoritapplikationer som de inte kan leva utan.

HÀr Àr en lista med fem program som mÄste installeras pÄ alla mina datorer, i ingen sÀrskild ordning. Naturligtvis finns det flera till, men det hÀr Àr de första fem som dyker upp i mitt huvud direkt.

AnvÀnd ocksÄ Ninite nÀr du ska installera dina favoritprogram för gratis och öppen kÀllkod. Det Àr det snabbaste sÀttet att installera flera appar samtidigt, och det installerar dem rent, dvs inga verktygsfÀlt eller extra crapware som vissa program försöker smyga in.

Om du av nÄgon anledning vill installera dina program separat Àr det bra, men kom ihÄg att gÄ direkt till utvecklarens webbplats för att ladda ner dem. Och snÀlla du, undvik webbplatser för nedladdning av programvara som CNETs download.com. I synnerhet Àr den full av crapware till Nth-graden.

PÄ en sidoteckning tvivlar jag pÄ att nÄgon av er vÀljer iTunes, eftersom vi stÀndigt fÄr feedback om att det Àr det vÀrsta programvaran nÄgonsin. SÀrskilt den senaste versionen, iTunes 12, jag tror inte att vi nÄgonsin har fÄtt en sÄ enorm mÀngd negativa kommentarer om en iTunes-version tidigare.

Men jag avviker, jag vill inte göra detta till en iTunes bashing-session.

SÄ, vad Àr din lista över Windows-program? LÄt oss veta i kommentarfÀltet nedan!