Snap Art 3 Àr ett Photoshop Filter Plugin som förvandlar foton till handritad konst

Snap Art 3 Àr ett Photoshop Filter Plugin som förvandlar foton till handritad konst

Oavsett om du gör grafisk design som en hobby eller för en försörjning Àr Photoshop resursen. Vissa mÀnniskor hÀvdar att du inte Àr en riktig Photoshop-expert om du anvÀnder filter. Mitt svar? Filter sparar tid, speciellt om de Àr bra. Naturligtvis beror allt pÄ vad du behöver göra.

Om du försöker konvertera saker till ett handritat utseende Àr Snap Art 3 ett Photoshop-plugin som kan hantera jobbet. Det, som mÄnga andra plugins, ger en unik uppsÀttning filter som automatiserar det som normalt tar timmar av manuellt arbete. Det största problemet med Snap Art 3 Àr dock priset. Det Àr ganska lÄngt ifrÄn gratis till en prislapp pÄ 199 $ eller 99 $ för uppgraderingen. SÄ vad gör det exakt? Jag ska visa dig.

Exempel

Original – Den hĂ€r första bilden har inga Ă€ndringar gjort; för jĂ€mförelse anvĂ€ndning.

original photoshop-bild

HĂ€rifrĂ„n Ă€r detta vad Alien Skin: Snap Art 3 kan göra. I stĂ€llet för att blanda och matcha lager eller göra nĂ„got borst- och lagerarbete ska jag bara anvĂ€nda plugin för att manipulera dessa bilder. Och sanningen ska sĂ€gas, ett av mina grepp Ă€r att maskeringsskiktet inte ger stöd för flera lager i ditt huvudprojekt, och bara ett filter kan appliceras i taget. Med det sagt, om du anvĂ€nder dubbla lager och maskerar utanför filtret kan bĂ€ttre resultat uppnĂ„s – men för $ 200 önskar jag att det skulle göra det för mig. HĂ€r Ă€r nĂ„gra exempel pĂ„ vad som kan göras.

FĂ€rgpenna

impasto

krita

pastell

komisk

skiss penna

oljemÄlning

printilism

vattenfÀrg

Arbeta med filter

Liksom de flesta Photoshop-plugins öppnas Snap Art 3 i sitt eget konfigurationsfönster. Jag mÄste sÀga att det inte Àr mitt favoritgrÀnssnitt, men det Àr verkligen lyhört. Jag har stött pÄ nÄgra plugins som gÄr lÄngsamt oavsett system, det hÀr Àr inte en av dem. Jag antar att du kan sÀga, Snap Art 3 fungerar ganska snyggt.

snap art 3 översikt

Fliken “Lager” gör vad den ska göra. Men det tar lite att vĂ€nja sig vid. Det finns tre olika typer av masker du kan anvĂ€nda: Detalj, Struktur och Abstrakt. Jag sĂ€ger att det tar lite att vĂ€nja sig för det Ă€r inte helt uppenbart vad varje maskeffekt kan göra förrĂ€n du har provat var och en och justerat instĂ€llningarna. Jag gillar att du kan anvĂ€nda flera olika masker med hjĂ€lp av masklager. Jag gillar ocksĂ„ att den har en show / hide-knapp för den mask du för nĂ€rvarande ritar. Återigen grĂ€ver jag verkligen maskeringsfunktionen. Jag önskar bara att det kunde konvertera masken till ett Photoshop-lager.

snap art 3 maskering

FĂ€rginstĂ€llningar Ă€r mer eller mindre vad som redan finns i Photoshop, men det Ă€r trevligt att ha allt-i-ett. Åh, och talar om fĂ€rg sĂ„g jag inte stöd för CMYK-lĂ€ge. GĂ„ vidare.

fliken fÀrg

Canvas-funktionen lÀgger till en fin touch av struktur och fÀrg, och det finns verkligen mycket som kan göras med det. Specifikt Àr det anvÀndbart för att Àndra utseendet pÄ det material som bilden har ritats pÄ.

granska duk

Vinjetten lÀgger till en fin touch av naturliga grÀnser med sin konstnÀrliga miljö och en dukstruktur. Det finns inget sÀtt att Àndra den grÀnsande positioneringen mycket, Àven om det Àr tillrÀckligt enkelt att replikera med en pensel i Photoshop.

Ser det inte ut som nÄgon mÄlade detta pÄ en vÀgg?

vinjett

LÀngre in i anpassningsinstÀllningarna erbjuder Snap Art 3 tillrÀckligt för att tÀcka nÀstan allt jag kan be om. Och lÄt oss inte glömma bort Adobe Lightroom, som fungerar med detta plugin, sÄ det krÀver inte nödvÀndigtvis att Photoshop körs.

bild

anpassade instÀllningar

NĂ€r jag först försökte plugin-programmet var jag tacksam för det stora utbudet av förinstĂ€llda filter i den vĂ€nstra rutan, men vad det egentligen kokar ner till Ă€r 10 olika “lĂ€gen” och sedan grĂ€va i anpassningen av var och en. Det finns mĂ„nga instĂ€llningar associerade med varje lĂ€ge, tillrĂ€ckligt för att jag tror att du kan skapa en mĂ€ngd olika konst med samma bild.

lÀgen

Och sist av allt Àr min favoritfunktion delad skÀrmvy. Vilket jag tyckte var mycket anvÀndbart för att kritisera den fotorealistiska instÀllningen nÀr jag anvÀnder en mask.

delad vy snap art 3

Sammantaget Ă€r jag verkligen imponerad av Snap Art 3-filtren. Det finns inte mĂ„nga andra filter dĂ€r ute som kan ta ett foto och fĂ„ det att legitimt verka handritat, men det hĂ€r gör det. Även om jag har nĂ„gra klagomĂ„l om plugin-programmet Ă€r de mestadels mindre. Jag tycker inte riktigt att det Ă€r vĂ€rt den dyra $ 200 prislappen om du inte stĂ€ndigt behöver handritade konstverk. Sedan övertrĂ€ffar det helt och hĂ„llet nĂ„got av de gratis filtren jag hittat nĂ„gon annanstans.