Ljusa upp ditt vardagsrum med en ny Hisense 4K -TV, som för närvarande säljs på Best Buy

XDA Developers

S√• pl√∂tsligt efter semesterperioden √§r jag ute efter en ny TV. Tack och lov avslutar Best Buy 2020 med en Smart TV -f√∂rs√§ljning! Alla sorters olika m√§rken och storlekar s√§ljs, men de som f√•ngade mitt √∂ga √§r Hisense 4k -TV: n. Den mest imponerande aff√§ren i Hisense-gruppen √§r f√∂rmodligen 70-tums H65. Det √§r en stor 4K UHD -TV med Android TV med 3 HDMI -portar. En uppdateringshastighet p√• 60 Hz √§r inte alltid idealisk f√∂r spel, men jag menar … det √§r en 70-tums 4k-TV f√∂r bara 530 dollar. Du kan inte riktigt sl√• det!

Letar du efter en stor TV -uppgradering? Hisense 70-tums H65 4K-TV säljs för endast $ 530! Med Android TV inkluderat har du all din underhållning på ett ställe.

För mig är dock 70-tums lite för stort för mitt rum, som är på den lilla sidan. Jag kan inte sitta för långt bort från TV: n, så en 70-tums Hisense 4K-TV-modell kan få mig att röra sig oavsiktligt eftersom jag är för nära. I så fall skulle 50-tums H6510G 4K-TV passa mig bättre. Denna modell har faktiskt samma specifikationer som 7-tums Hisense 4K-TV, med Android TV och 3 HDMI-portar, men den säljs för $ 280. Det är ett extremt överkomligt pris!

Letar du efter en inte så stor TV-uppgradering? Hisense 5-tums 4K-TV säljs också! Med Android TV inkluderat har du all din underhållning på ett ställe.

Dessa Hisense 4K -TV -apparater √§r dock inte de enda tv√• TV -apparaterna som s√§ljs, och Hisense √§r inte heller det enda m√§rket som s√§ljs! Kolla in Best Buy’s Smart TV -f√∂rs√§ljningssida och se vad som erbjuds – vem vet om aff√§ren kommer att forts√§tta under det nya √•ret!