Nyheter, Prylar, Android, Mobiler, Appnedladdningar, Android

Hur vet man om någon blockerade dig på Snapchat?

Följande artikel hjälper dig: Hur vet man om någon blockerade dig på Snapchat?

Det är ingen bra känsla när du misstänker att någon har blockerat dig på Snapchat. Det är därför vi kanske vill försäkra oss om att vi verkligen har blivit blockerade. I den här artikeln kommer vi att ta en titt på de tecken som kan hjälpa dig att känna igen detta.

Har de tagit bort sitt Snapchat-konto eller blockerat dig?

Det finns också en möjlighet att användaren har tagit bort eller tagit bort dig från sin lista. Skillnaden är att blockering avbryter naturligtvis alla anslutningar, medan borttagning inte gör det.

För att ta reda på om du antingen är blockerad eller borttagen av personen, kolla din konversationslista. Om du fortfarande kan se användarens ID på din lista är du inte blockerad. Det kan dock vara så att de har tagit bort dig, men du har inte tagit bort dem. Detta fungerar dock bara om du har pratat med dem via funktionen nyligen.

De viktigaste tecknen på att du är blockerad på Snapchat

Det finns flera enkla metoder som du kan ta reda på om din kontakt har blockerat dig enligt följande;

#1 Du kan inte se konversationen

Denna metod är mycket enkel. Om du nyligen har haft en konversation med personen som du tror kan ha blockerat dig, ta en titt. Om du inte hittar konversationen kanske chatten antingen var för länge sedan, eller så är det ett tecken på att du har blivit blockerad.

#2 Du kan inte söka efter dem i baren

För mer bevis kan du söka efter användarnamnet eller det faktiska namnet på den misstänkta användaren i sökfältet. Du kommer att se din profil längst upp till vänster på skärmen, som kan visa din senaste berättelse under de senaste 24 timmarna. Alldeles bredvid klickar du på förstoringsglasikonen och söker efter kontakten du är orolig för att ha blockerat dig.

#3 Andra människor kan hitta användaren på sin app

Om du inte hittar en specifik kontakt på din Snapchat betyder det också att andra inte heller hittar dem? Försök att prata med en tredje person och be dem leta efter det misstänkta ID:t eller så kan du skapa ett nytt och andra konto på Snapchat. Om den tredje personen eller ditt alternativa konto inte heller kan hitta den killen, betyder det förmodligen att användaren har raderat sitt konto. Annars bekräftar det att du är blockerad.

Hur man vet om någon blockerade dig på Snapchat

Här är några steg som du bör gå igenom om du vill veta om du har blivit blockerad:

1- Kolla in deras användarnamn eller fullständiga namn

om en person har blockerat dig kommer du inte att kunna hitta dem genom att söka på deras användarnamn. Du kommer inte att kunna skicka dem snaps eller kontakta dem på något sätt. Människor kan kontrolleras från sin vänlista.

Du måste veta skillnaden mellan att bli raderad och blockerad. När någon raderar dig från sin lista kan du fortfarande skicka snaps till dem om de inte har angett sina integritetsinställningar på ett sätt som bara tillåter deras vänner att kontakta dem.

Du kommer också att kunna se deras användarnamn om du söker på det. Därför är den största skillnaden att blockeras som om personen har försvunnit från Snapchat. Du kan inte se dem eller kontakta dem.

Om användarnamnet inte dyker upp alls har du blivit blockerad. Det är dock annorlunda när deras namn visas med dessa två etiketter: “lägg till vänner” och “mina vänner.” Den första betyder att du inte finns på deras vänlista och att du har blivit raderad. Ändå betyder det sistnämnda att du fortfarande finns på deras lista och att allt är bra.

2- Kolla in din senaste konversation med dem

Som vi nämnde tidigare, när någon blockerar dig är det som om de helt har försvunnit från Snapchat. Detta inkluderar din chatthistorik med dem som du inte kommer att kunna se längre. Om du kommer ihåg personens användarnamn kan du använda sökfältet överst på din chattlista.

3- Kolla deras användarnamn från ett annat konto

Du kan antingen göra allt för att registrera dig för ett nytt konto eller be en vän, familjemedlem, kollega, släkting eller någon som inte är vän med personen du försöker nå att söka efter dem med sitt konto.

Den andra är enklare eftersom du inte behöver vidta alla nödvändiga steg för att registrera dig för ett nytt konto. Kom ihåg att du i slutändan måste komma ihåg ditt måls användarnamn för att någon av dessa metoder ska vara till hjälp.

För att skapa ett nytt konto på Snapchat måste du trycka på “registrera dig”. Den kommer då att fråga dig om ditt användarnamn, mobiltelefonnummer, födelsedatum och lösenord.

Sammanfattning

Det är en bitter känsla att tro att du har blivit blockerad. Det kanske inte alltid är lätt att säkerställa detta. I den här artikeln ger vi dig några steg och lösningar som kan hjälpa dig att känna igen detta.

Notera

Är du nyfiken vad är meningen med Snapchat emoji? I Instamber-bloggen kan du lära dig nya tips om Snapchat, tveka inte heller att dela din upplevelse med oss ​​i kommentarsfältet