Nyheter, Prylar, Android, Mobiler, Appnedladdningar, Android

Hur man vet om någon blockerade dig på TikTok

Följande artikel hjälper dig: Hur man vet om någon blockerade dig på TikTok

Precis som alla andra sociala plattformar låter TikTok sina användare blockera andra så i den här artikeln beskriver vi i detalj hur man vet om någon blockerade dig på TikTok. En användare kan besluta att blockera en person på grund av att dela eller skicka olämpligt innehåll, spam, etc. det kan också ha en helt annan anledning.

När någon blockerar dig på TikTok får vi inget meddelande. Det finns dock några tecken som kan tyda på att detta faktiskt har hänt. I följande artikel ger vi dig några metoder och knep som kan hjälpa dig att inse om du verkligen har blivit blockerad eller inte.


Kommer du att få aviseringar när någon blockerade dig på Tiktok?

Tyvärr, nej eftersom blockering av en specifik användare på något sätt är ett personligt beslut, försöker Tiktok hålla ID för den blockerande användaren anonymt. Detta på grund av att förbjuda all missbruk eller ytterligare störning av den blockerade användaren i framtiden.


3 sätt att veta om du är blockerad på TikTok

Följ dessa steg för att ta reda på om någon blockerat dig Tick ​​tack eller inte:

Sätt #1 Kontrollera deras användarnamn

  1. Öppna applikationen: det första steget för att veta om någon blockerar dig på TikTok eller inte är naturligtvis att starta applikationen. Från applikationslådan måste du hitta TikTok. Den har en not. Om du har svårt att hitta applikationen manuellt kan du använda din mobiltelefons sökikon. När du trycker på ikonen en gång tar den dig direkt till din TikTok-flödessektion (om du redan är inloggad).
  2. Gå till sökfältet på TikTok: när du öppnar den här applikationen tar den dig automatiskt till flödessektionen när du öppnar den här applikationen. Du måste trycka på förstoringsglasikonen längst ned på sidan för att gå till utforskasektionen. Här kan du söka efter den användare du söker.
  3. Sök efter användarnamnet: tryck på sökfältet. Knappsatsen startar automatiskt. Skriv in personens exakta användarnamn/ID. Om du inte kommer ihåg det exakt kommer resultaten inte att vara korrekta. När användarnamnet dyker upp har du inte blivit blockerad. Om inte visas och skärmen framför dig är tom, är chansen stor att du har blivit blockerad. Den andra anledningen kan vara att de helt enkelt har raderat sitt konto.

Sätt #2 Nämn dem eller hitta deras kommentar

Ett annat sätt att ta reda på det är att hitta en kommentar eller tagg som du har lämnat på deras inlägg tidigare. När du har scrollat ​​ner och hittat en, försök att se innehållet. Om du inte kan se det är det en röd flagga som indikerar att du kan ha blivit blockerad. det är värdefullt att kontrollera deras konto anonymt om du tvivlar på att han/hon blockerade dig (Läs mer: använd TikTok utan konto)

Sätt #3 Följ dem

Om du försöker följa någon, men du får felet “du kan inte följa den här användaren”, är detta en indikator på att någon blockerat dig på TikTok.


Hur blockerar man någon på TikTok?

Blockeringsprocessen på denna asiatiska latform är för enkel. Du behöver bara följa dessa steg;

  • Första steget: Öppna din TikTok-app och klicka på upptäck, följt av användarnamnet för den person du vill blockera.
  • Andra steget: Öppna profilen och klicka på den horisontella ikonen med tre punkter i det övre högra hörnet av skärmen.
  • Tredje steget: Från listan, klicka på alternativet “Blockera”, och nu kan ni båda inte se varandras video på plattformen.

Hur avblockerar man någon på TikTok?

På samma sätt som att blockera, har det inte heller något att göra att avblockera en person. Det enda att nämna är att du måste ha tillräckligt med bevis för att avblockera ett ID som du har blockerat tidigare. Följ dessa steg;

  • Första steget: Öppna TikTok-appen, gå till “Upptäck” och ange användarnamnet du vill avblockera. Du kan också öppna appen och klicka på “Mig” , applikationssektionen på ikonen med tre prickar högst upp på skärmen.
  • Andra steget: Gå nu till alternativet “Sekretess och säkerhet” och klicka på “Blockerade konton.” Klicka slutligen på knappen “Avblockera”.

Sammanfattning

TikTok är en populär plattform som låter användare lägga upp korta och roliga videor. När någon blockerar oss på TikTok får vi inget officiellt meddelande eller meddelande som informerar oss. Det finns dock några indikatorer som hjälper dig att erkänna detta.

Table of Contents