Hur man vÀljer och redigerar meddelanden i Slack

James Hogan

Den hÀr handledningen handlar om hur man vÀljer och redigerar meddelanden i Slack. Vi kommer att göra vÄrt bÀsta sÄ att du förstÄr den hÀr guiden. Jag hoppas att du gillar den hÀr bloggen Hur man vÀljer och redigerar meddelanden i Slack. Om ditt svar Àr ja, vÀnligen dela efter att ha lÀst detta.

Kontrollera hur man vÀljer och redigerar meddelanden i Slack

Som standard hĂ„ller Slack reda pĂ„ vem som sa vad och nĂ€r i ditt team. Detta kan hjĂ€lpa dig att bli av med alla irriterande “han sa, hon sa” situation. AnvĂ€ndare kan naturligtvis Ă€ndra vad de har sagt om de gör ett misstag eller stavfel, eller sĂ„ kan de radera sina kommentarer helt och hĂ„llet. Men i en företagsmiljö Ă€r en permanent kommunikationsjournal viktig. Även om en permanent post önskas Ă€r det inte orimligt att lĂ„ta anvĂ€ndare Ă€ndra sina kommentarer under en kort period för att rĂ€tta till fel osv.

För detta ÀndamÄl har Slack en flexibel tidsbegrÀnsning för meddelanderedigering som du kan Àndra baserat pÄ ditt företags behov. Du kan ocksÄ förhindra anvÀndare frÄn att radera sina egna meddelanden, eftersom det skulle Àventyra dialogrutans permanenta register. SÄ hÀr gör du Àndringar i dessa alternativ.

Hur man vÀljer och redigerar meddelanden i Slack

För att begrĂ€nsa möjligheten att redigera eller ta bort meddelanden mĂ„ste du komma Ă„t instĂ€llningarna för arbetsytans behörighet. För att komma dit mĂ„ste du först klicka pĂ„ arbetsytans namn i det övre högra hörnet. VĂ€lj sedan “InstĂ€llningar och administration” frĂ„n rullgardinsmenyn och sedan “ArbetsyteinstĂ€llningar” för att öppna arbetsyteinstĂ€llningarna pĂ„ en ny flik.

För att komma Ă„t arbetsytans instĂ€llningar, klicka pĂ„ arbetsytans namn i sidofĂ€ltet och vĂ€lj sedan “InstĂ€llningar och administration” och “ArbetsutrymmesinstĂ€llningar”.

Byt till fliken “Behörigheter” högst upp pĂ„ sidan och klicka sedan pĂ„ knappen “Utöka” för behörigheterna “Redigera och ta bort meddelanden”.

Klicka pĂ„ “Expandera” bredvid “Redigera och ta bort meddelanden” pĂ„ fliken “Behörigheter”.

För att konfigurera möjligheten att redigera inlĂ€gg, klicka pĂ„ rullgardinsmenyn mĂ€rkt “Redigera inlĂ€gg”. HĂ€r kan du vĂ€lja att tillĂ„ta redigering nĂ€r som helst, aldrig, eller inom en minut, fem minuter, trettio minuter, en timme, tjugofyra timmar eller inom en vecka frĂ„n det att det ursprungliga inlĂ€gget postades.

Du kan ocksĂ„ anvĂ€nda den andra rullgardinsmenyn, mĂ€rkt “Personer som kan radera meddelanden”, för att förhindra alla frĂ„n att radera sina egna meddelanden och begrĂ€nsa radering av meddelanden till endast administratörer.

AnvÀnd de tvÄ rullgardinsrutorna för att hantera tidsperioden inom vilken inlÀgg kan redigeras och vem som kan ta bort inlÀgg.

I mÄnga kommunikationskanaler Àr det fullt rimligt att tillÄta anvÀndare att godtyckligt redigera och ta bort sina egna inlÀgg. I arbetsmiljöer Àr det vanligtvis hÄrdare krav pÄ en permanent kommunikationslogg. Genom att följa stegen i den hÀr guiden kan du Àndra behörigheter för meddelanderedigering och radering sÄ att din arbetsyta har en mer tillförlitlig chattpost.

Slutord: Hur man vÀljer och redigerar meddelanden i Slack

Jag hoppas att du förstÄr den hÀr artikeln Hur man vÀljer och redigerar meddelanden i Slack, om ditt svar Àr nej kan du frÄga vad som helst via kontaktforumsektionen relaterat till den hÀr artikeln. Och om ditt svar Àr ja, vÀnligen dela den hÀr artikeln med din familj och vÀnner.