Nyheter, Prylar, Android, Mobiler, Appnedladdningar, Android

Hur man inaktiverar Facebook-konto

Den här handledningen handlar om hur du inaktiverar Facebook-kontot. Vi kommer att göra vårt bästa så att du förstår den här guiden. Jag hoppas att du gillar den här bloggen Hur man inaktiverar Facebook-konto. Om ditt svar är ja, vänligen dela efter att ha läst detta.

Kontrollera hur du inaktiverar Facebook-konto

Kanske är du trött på cyberdrama och galna politiska inlägg. Eller så kanske du kände att du blev spionerad. Du har i alla fall bestämt dig för att bli av med ditt Facebook-konto. Det finns bara ett beslut kvar att fatta: ska du inaktivera eller ta bort ditt konto? Att inaktivera ditt Facebook-konto innebär att du sätter det i digital viloläge. Ingen kan hitta din profil eller se din tidslinje, men du kan fortfarande använda Facebook Messenger.

Sedan, månader eller år senare, om du bestämmer dig för att missa dessa politiska diskussioner mellan familjemedlemmar, kan du återaktivera ditt konto och fortsätta använda det. Den största skillnaden mellan att inaktivera och ta bort ett Facebook-konto är att avaktivering av ditt Facebook-konto ger dig flexibiliteten att komma tillbaka när som helst, medan borttagning av ditt konto är en permanent åtgärd.

Om du tar bort ditt konto permanent kommer det verkligen att vara borta för alltid. Allt innehåll du laddar upp, inklusive dina foton, försvinner till internetetern. Du kan inte använda Messenger heller. Och det enda märkbara spåret av ditt förflutna på Facebook är gamla meddelanden som skickas till dina vänners inkorgar. (Facebook meddelar förresten inte dina vänner att du har raderat eller inaktiverat dina konton.) Men medan vissa tycker att den sociala medieplattformen är en integrerad del av livet, tycker andra att dataskandaler och integritetsfrågor är störande.

För dig som vill ta en paus från Facebook, tillfälligt eller permanent, nedan finns instruktioner om hur du tar bort eller inaktiverar ditt konto. Om du inaktiverar ditt konto kommer din tidslinje, inklusive inlägg, foton, vänlistor och “Om”-information, att döljas och andra kommer inte att kunna söka i ditt konto. Viss information, till exempel meddelanden du har skickat, men förblir synlig.

Hur man inaktiverar Facebook-konto

  • Klicka på den inverterade triangeln i det övre högra hörnet på valfri Facebook-sida.
  • Gå till Inställningar.”
  • Klicka på “Din Facebook-information” i den vänstra kolumnen.
  • Klicka på “Avaktivera och ta bort”.
  • Välj “Inaktivera ditt konto”. Klicka sedan på “Fortsätt till kontoavaktivering” och följ instruktionerna för att bekräfta.

Slutord: Hur man inaktiverar Facebook-konto

Jag hoppas att du förstår den här artikeln Hur man inaktiverar Facebook-konto, om ditt svar är nej kan du fråga vad som helst via kontaktforumsektionen relaterat till den här artikeln. Och om ditt svar är ja, vänligen dela den här artikeln med din familj och vänner.