Hur man förhindrar Signal från att meddela att en ny kontakt ansluter sig

Den här handledningen handlar om hur du förhindrar att signalen meddelar att en ny kontakt ansluter sig. Vi kommer att göra vårt bästa så att du förstår den här guiden. Jag hoppas att du gillar den här bloggen Hur man förhindrar Signal från att meddela att en ny kontakt ansluter sig. Om ditt svar är ja, vänligen dela efter att ha läst detta.

Kontrollera Hur man förhindrar Signal från att meddela att en ny kontakt ansluter sig

Du kanske har märkt att varje gång en av dina kontakter ansluter sig till Signal får du ett meddelande i form av en ny chattråd som låter dig veta om det. Dessa till synes oviktiga aviseringar kan tränga ut viktiga chatttrådar på nolltid, och med människor som migrerar till Signal i stort antal varje dag kan det vara ganska irriterande. Du kan alltid välja och ta bort dessa trådar manuellt, men det finns en enkel lösning som förhindrar Signal från att meddela dig när en av dina kontakter går med i Signal. Du måste känna till Signalmeddelande-appen som nu rekommenderas av många av de stora pojkarna framför alla andra meddelandeappar.

Det går inte att ta miste på Signals ultrasnabba och 100 % säkra meddelandetjänst. Men när någon från din kontaktlista går med i appen verkar Signal skicka dig omedelbara aviseringar. Det är ganska häftigt att få sådana här meddelanden, eftersom det håller dig uppdaterad om vilka av dina vänner som redan finns på plattformen. Men återigen, att få för många av dessa meddelanden verkar skapa någon form av störning för användarna. Som ett resultat undrar många användare redan om de skulle kunna hindra Signal från att meddela dem varje gång någon i deras kontakter ansluter sig. Nåväl, oroa dig inte längre.

Hur man förhindrar Signal från att meddela att en ny kontakt ansluter sig

Följ stegen nedan noggrant för att stänga av Signal Telling när dina kontakter går med i appen på nolltid.

  • Öppna Signal-appen på din enhet.
  • Tryck på profilbilden i det övre vänstra hörnet av skärmen.
  • Klicka på Aviseringar i menyn Inställningar.
  • Slutligen, tryck på skjutreglaget under avsnittet Händelser för att inaktivera Signaler för att gå med i kontakter.
  • Och det är allt. När du klickar på reglaget och inaktiverar appaviseringar kommer Signal inte längre att kunna berätta när någon i dina kontakter går med.

Signal är väldigt lik WhatsApp, som använder telefonnummer för att identifiera dina konton. Därför finns det inget annat sätt att hindra någon från dina kontakter från att gå med i plattformen än att stänga av aviseringar.

Men om du senare vill kontrollera personerna som har gått med i appen kommer Signal att ge dig en enkel tillåtelse. Genom att helt enkelt klicka på ikonen för nytt meddelande kan du se listan över alla dina kontakter som redan använder Signal.

Slutord: Hur man förhindrar Signal från att meddela att en ny kontakt ansluter sig

Jag hoppas att du förstår den här artikeln Hur man förhindrar Signal från att meddela att en ny kontakt ansluter sig, om ditt svar är nej kan du fråga vad som helst via kontaktforumsektionen relaterat till den här artikeln. Och om ditt svar är ja, vänligen dela den här artikeln med din familj och vänner.

Relaterade Artiklar

Back to top button