Nyheter, Prylar, Android, Mobiler, Appnedladdningar, Android

Hur man förhindrar att andra (vänner) publicerar på din Facebook-vägg

I den här artikeln kommer jag att visa dig hur lätt det är att blockera eller förhindra att andra publicerar på din Facebook-vägg. Jag vet att det är irriterande och spammigt när slumpmässiga människor märker dig i foton, meddelanden och till och med lämnar Irriterande Wall-status på din sida. .

Jag fick den här frågan många gånger ”

Hur hindrar jag människor från att publicera på min tidslinje?

Hur man förhindrar att andra (vänner) publicerar

Din Facebook-vägg

> Navigera till din Facebook-inställningssida

Tidslinje och taggning

> Välj Facebook-tidslinje och taggning

På inställningarna för tidslinjen och märkningen ser du: Vem kan lägga till saker i min tidslinje? , Vem kan se saker på min tidslinje? och hur kan jag hantera taggar som människor lägger till och taggarförslag?

> För att låta dig själv ensam skriva på din Facebook-vägg Ändra den: Vem kan lägga till saker till min tidslinje? bara till mig

Hur hindrar jag människor från att publicera på min tidslinje

Välj Endast jag till. detta kommer att förhindra att andra (vänner) publicerar på din Facebook-vägg