Nyheter, Prylar, Android, Mobiler, Appnedladdningar, Android

Hur man byter ut ett brevlås på under fem minuter

Att byta ut ett brevlås är enkelt även om du aldrig har gjort det tidigare och / eller inte kan komma in i det. Låt oss granska processen med bilder för att vägleda oss.

Nyligen flyttade jag in i ett äldre hem och upptäckte att brevlådans nyckel hade problem med att öppna låset. Efter några veckor vägrade brevlådan att öppna den. Bra! Oavsett vad jag försökte (grafitpulver och spray ingår), efter några dagar utan att ha kunnat få min post, visste jag att det var dags att byta ut låset.

Även om vi ofta fokuserar på teknik, älskar jag praktiska DIY-trick, så jag tänkte att jag skulle dela det här lilla äventyret jag hade för några dagar sedan. Jag började äventyret med att ringa mitt lokala postkontor, och det var slöseri med tid. De föreslog en lokal låssmed och lade på mig. Yelp pekade på en lokal låssmed som citerade 250 dollar för en ersättning på plats plus ytterligare 150 dollar i timmen efter 30 minuter.

Så ja, du kan gissa vägen vi ska gå på den här. Dags att bli medeltida på brevlåset!

Byt ut brevlåslås

Tack och lov har jag en sladdlös borr, så jag grep lite som passade fint i nyckelhålet på låset. Det primära målet här är att inte skada huset som håller låset, så använd inte mycket tryck när du borrar i låset. Borr bara rakt och applicera konsekvent tryck.

Obs: Om du inte är äventyrare / behändig typ eller om du inte har en övning, vänta på din e-postoperatör. De kommer att ha åtkomst till baksidan av brevlådan och du kan utföra stegen nedan inifrån rutan. Det är inte alls lika kul, men det är ett annat alternativ.

När du har borrat igenom hela låsmekanismen ska brevlådans dörr öppnas lätt.

ändra-brevlåda-lås-2

Skjut låsstången och metallklämman som håller låsmekanismen mot dörren. I vissa fall kan låsmuttern fortfarande fästas på låset. Ta bort muttern med en skiftnyckel (även om, i mitt fall, såg borren det för mig).

Utan klämman som håller låset på plats, dyker du upp hela mekanismen och tar den till en lokal låssmed. I mitt fall, även om mitt ursprungliga lås var 15 år gammalt, hade han en exakt matchning som kostade mig bara 12 dollar. Om du inte kan hitta en lokal låssmed, men (eller inte har tid), ta bara ett ersättningsbrevlås från Amazon. National Mailbox Lock C9100 bör göra tricket för att rotera medurs eller C9200 för moturs.

Obs! Om du är ett HOA- eller lägenhetskomplex och behöver mer än ett lås, här är en länk för C9100-låset eller C9200 i bulk.

ändra-brevlåda-lås-4

När du har fått det nya låset, skjut in det i låshuset och sätt tillbaka det i en låst konfiguration (låsstången ut).

ändra-brevlåda-lås-6

Skruva på muttern så är du klar!

ändra-brevlåda-lås-7

Summering

Det nya brevlåset jag köpte var lite klibbigt. Jag löste detta med lite grafitpulver. Amazon har det listat för ~ $ 5, men jag hittade det i en lokal HW-butik för under $ 2 nästa dag.

Sammantaget tog hela jobbet inte längre än 5 minuter (räknat inte resan till låssmed). Inte illa med tanke på citatet från låssmeden $ 250. Jag har alltid haft DIY-projekt, särskilt de med en borr involverad. Det är en utmärkt bindningsmöjlighet för min son och mig, och ett bra sätt att visa med lite arbete, nästan vilket jobb som helst är möjligt med lite tid och tålamod.

Är det lagligt att fixa ditt brevlås?

Sedan publiceringen av DIY-brevlåsfixen har flera läsare uttryckt oro över de juridiska aspekterna av att fixa ditt brevlåslås själv. Även om jag inte kan ge juridisk rådgivning hittade jag en sida på USPS.com angående underhåll av brevlådan. Tillsammans med en guide om hur du installerar en ny postlåda, ger den också vägledning om underhåll.

USPS.COM: Underhåll av postlådan

Brevlådorna slår från vädret, så vi rekommenderar en årlig kontroll av brevlådan för att undvika skador på din post eller svårigheter att identifiera din adress.

Dra åt lösa gångjärn på dörrenTa hand om rostiga eller lösa delarByt ut saknade eller bleka husnummer Håll vägen till din postlåda tydlig

Baserat på denna information direkt från United States Postal Service är det klart att ansvaret för underhåll och skötsel av postlådan ligger på fastighetsägaren / förvaltaren.

Table of Contents

Toggle