Nyheter, Prylar, Android, Mobiler, Appnedladdningar, Android

Hur man blockerar och avblockerar människor på Facebook

Facebook är ett av världens kraftfulla och allmänt använda sociala medier för att ansluta mellan människor deras vänner, släktingar och andra nära och kära. Men också, detta allmänt använda verktyg kommer med viss toxicitet där vissa människor bara vill trakassera, retas och besvära dig. Ibland kan ett argument mellan dig och någon bli väldigt vild och du vill inte kommunicera igen till honom / henne. För att undvika sådana kan du bara blockera deras konto så att du kan ha en stressfri upplevelse på Facebook. Om du frågar dig själv hur du blockerar och avblockerar människor på Facebook finns det många olika sätt att göra det.

Se även: Topp bästa Facebook-spel

Användning av blockering

    Man kan inte hitta din profil. Man kan inte se dina inlägg. Man kan inte meddela dig på Messenger. Människor som du blockerade kanske inte ens vet att du har blockerat dem förrän de letar efter din profil och inte kunde hitta den.

Blockera människor från Facebook med PC

    Logga in på ditt Facebook-konto, navigera till användarens profil du vill blockera genom att bara söka på deras namn. På deras profilsida kan du hitta tre prickar längst ned till höger på deras omslagsbild. Klicka på den. En liten meny dyker upp, det finns ett blockalternativ i den sista raden i den menyn, klicka på den. En annan meny öppnas och ber om din bekräftelse. Bekräfta bara det så slutar du blockera den personen.

Blockera människor från Facebook med Smartphone (Android / iOS)

    Öppna Facebook-appen på din mobila enhet. Sök efter användarens profil vem du vill blockera och navigera till den. Klicka på liknande tre prickar under användarens namn, klicka på den så visas blockalternativ. Klicka på Blockera och du kommer till bekräftelsessidan. Klicka bara på bekräfta så är du klar.

Obs! Det finns också ett annat sätt att blockera en person på Facebook. Denna metod kan användas i vilken enhet som helst. Här är stegen att följa.

    Öppna ditt Facebook-konto på någon av dina enheter. När det gäller PC, klicka på pilen i det övre högra hörnet och välj alternativet Inställningar. När det gäller mobila enheter, klicka på knappen med tre rader i det övre högra hörnet och välj alternativet Inställningar och sekretess. Blockeringsalternativet är tillgängligt i den menyn och klicka bara på det. Skriv personens namn i sökfältet och hitta användarens profil som du vill blockera och tryck sedan på blockalternativet. Då blockeras den användaren.

Avblockera människor från Facebook

Efter att ha blockerat en person kanske du vill blockera samma person av flera skäl. Du kanske kompromissade med den personen. Låt oss i så fall anta att du vill avblockera den personen. Ja, det finns också ett alternativ för det. Låt oss se hur man gör det.

Avblockera människor från Facebook med PC

    Öppna ditt Facebook-konto på din PC. Klicka på pilen i det övre högra hörnet. Välj alternativet Inställningar. Välj alternativet Blockering i den menyn så kan du se användarens namn som du redan blockerade. Klicka på blockera alternativet bredvid namnet som du vill avblockera och det kommer att avblockera personen.

Avblockera personer från Facebook med Smartphone (Android / iOS)

    Öppna ditt Facebook-konto på din mobila enhet. Klicka på knappen med tre rader i det övre högra hörnet. Välj alternativet Inställningar och sekretess. Välj alternativet Blockering i den menyn. Du kan se användarens namn som du redan blockerade i Blockerad Användarens avsnitt. Klicka på avblockera alternativet bredvid deras namn och det är det du har avblockerat den användaren med framgång.

Table of Contents

Toggle