Hur man blockerar explicit innehÄll pÄ Pandora

Hur man blockerar explicit innehÄll pÄ Pandora

Jag Àr en Enorm fan av Pandora-musikströmningstjÀnsten. Nyligen spelade en mycket tydlig sÄng medan jag lyssnade pÄ musik med mina barn och jag slutade klÀmma efter min telefon för att byta sÄng. Jag tÀnkte att det hÀr kan vara ett praktiskt tips till vÄra groovyReaders sÄ hÀr Àr en snabb skrivning om hur man inaktiverar uttryckligt sprÄk- / musikinnehÄll pÄ Pandora.

Inaktivera explicit innehÄll i Pandora

Logga först in pÄ Pandora frÄn en webblÀsare och klicka pÄ nedÄtpilen uppe till höger för att komma Ät kontoinstÀllningar.

Klicka pÄ alternativknappen pÄ fliken Konto: Nej. TillÄt inte uttryckligt innehÄllt.

pandora-remove-explicit

Och det Àr allt som finns! Du Àr klar. Ganska enkelt och rakt fram om du vet att alternativet finns.

Alternativt kan du ocksÄ stÀlla in en ÄterstÀllningsstift och e-postadress men detta Àr ganska överflödigt eftersom du bara kan Äteraktivera uttryckligt innehÄll via instÀllningar i framtiden om det behövs.