Nyheter, Prylar, Android, Mobiler, Appnedladdningar, Android

Hur man betalar någon annans Verizon Bill: En snabbguide

Följande artikel hjälper dig: Hur man betalar någon annans Verizon Bill: En snabbguide

Att betala någon annans Verizon-räkning kan vara en generös handling, särskilt när en vän eller familjemedlem behöver hjälp med att hålla sin telefontjänst aktiv. I den här artikeln kommer jag att diskutera hur man enkelt betalar en annan persons Verizon-räkning med olika metoder, vilket säkerställer att processen är smidig och bekväm.

Ett av de vanligaste sätten att betala någon annans Verizon-räkning är genom att besöka en lokal Verizon-butik eller använda Verizons onlineportal. Att utrusta mig med nödvändig information, såsom kontoinnehavarens telefonnummer och fakturauppgifter, gör processen mycket snabbare. Vissa kanske föredrar att använda tredjepartstjänster som MoneyGram eller Western Union.

Oavsett vilken metod jag väljer är det viktigt att bekräfta betalningsinformationen och se till att pengarna riktas till rätt konto. Att göra det hjälper till att undvika ekonomiska missöden och ger kontoinnehavaren sinnesro att deras faktura har hanterats snabbt.

Hur man betalar någon annans Verizon Bill

Logga in på My Verizon

För att hjälpa någon annan att betala sin Verizon-räkning är det första steget att logga in på Min Verizon konto. Jag besöker Verizon-webbplatsen och klickar på knappen Logga in/Registrera i det övre högra hörnet på sidan. Sedan anger jag mitt användar-ID eller mobilnummer tillsammans med mitt lösenord och klickar på Logga in.

Registrera dig för ett nytt konto

Om jag inte har skapat ett My Verizon-konto ännu måste jag registrera mig för ett nytt konto. För att göra detta klickar jag på Registrera på samma inloggningssida. Jag måste ange följande information:

 • Mitt Verizon-mobilnummer
 • Faktureringspostnummer
 • De fyra sista siffrorna i mitt personnummer

När jag har skrivit in dessa uppgifter klickar jag på Fortsätt och följer instruktionerna på skärmen för att konfigurera mitt konto. Att lyckas med att registrera ger mig tillgång till olika hanteringsverktyg, inklusive möjligheten att betala någon annans Verizon-räkning.

Betala via webbplatsen

När jag behöver betala någon annans Verizon-räkning hittar jag ett av de enklaste sätten att göra det på Verizons webbplats. Först navigerar jag till Verizon-webbplatsen och loggar in med mina kontouppgifter. När jag väl är inloggad går jag tillBetala räkning‘, så att jag kan betala räkningen för ett annat telefonnummer. Jag anger helt enkelt telefonnumret till den person vars faktura jag betalar och följer stegen för att slutföra betalningen.

Det finns flera betalningsalternativ tillgängliga på webbplatsen, som kreditkort, betalkort eller till och med banköverföringar. Jag kan också ställa in Auto Pay om jag vill säkerställa att räkningen betalas i tid varje månad.

Använda My Verizon-appen

Alternativt kan jag använda My Verizon-appen på min smartphone för att betala någon annans räkning. Precis som på hemsidan loggar jag in i appen och navigerar till avsnittet “Betala räkning”. Sedan väljer jag alternativet att betala räkningen för ett annat telefonnummer och anger telefonnumret till den person vars räkning måste betalas.

Appen erbjuder också olika betalningsmetoder, såsom:

 • Kreditkort: Visa, MasterCard, American Express eller Discover
 • Betalkort: Kort kopplade till ett checkkonto
 • Banköverföringar: Direkt från ett check- eller sparkonto

Jag väljer det mest bekväma betalningsalternativet för mig och fortsätter för att slutföra transaktionen.

Sammanfattningsvis, oavsett om jag väljer att betala någon annans Verizon-räkning online via webbplatsen eller genom att använda My Verizon-appen, är det en enkel och säker process med flera betalningsalternativ.

Läs också: Varför säger min telefon begränsat när jag ringer någon på Verizon och Sprint?

Engångs- och automatiska betalningsalternativ

Ställa in automatisk betalning

Jag rekommenderar att du ställer in Auto Pay om jag vill se till att någon annans Verizon-räkning betalas i tid varje månad. Auto Pay drar automatiskt fakturabeloppet från min valda betalningsmetod, som ett kreditkort, betalkort eller checkkonto. Det är enkelt att konfigurera via My Verizon-appen eller Verizon-webbplatsen.

För att ställa in automatisk betalning måste jag följa dessa steg:

 1. Logga in på My Verizon-appen eller Verizon-webbplatsen.
 2. Gå till Räkningen avsnitt och välj Auto Pay.
 3. Välj en betalningsmetod: kreditkort, betalkort eller bankkonto.
 4. Ange nödvändig betalningsinformation (som kortnummer och utgångsdatum eller bankdirigering och kontonummer).
 5. Välj datum för de automatiska betalningarna och spara inställningarna.

När Auto Pay väl har ställts in behöver jag inte längre oroa mig för att manuellt betala räkningen varje månad, eftersom det kommer att göras automatiskt för mig.

Göra en engångsbetalning

Om jag föredrar att göra en engångsbetalning för någon annans Verizon-räkning kan jag göra det via My Verizon-appen eller på Verizon-webbplatsen. Engångsbetalningar kan göras med kreditkort, betalkort eller checkkonto. Här är stegen jag måste vidta för att göra en engångsbetalning:

 1. Logga in på My Verizon-appen eller Verizon-webbplatsen.
 2. Gå till Räkningen avsnitt och välj Betala.
 3. Välj en betalningsmetod: kreditkort, betalkort eller bankkonto.
 4. Ange nödvändig betalningsinformation (som kortnummer och utgångsdatum eller bankdirigering och kontonummer).
 5. Ange önskat betalningsbelopp och bekräfta betalningen.

Genom att göra engångsbetalningar har jag mer kontroll över när och hur mycket pengar som betalas till någon annans Verizon-räkning. Jag måste dock komma ihåg att göra betalningen manuellt varje månad för att undvika förseningsavgifter eller servicestörningar.

Läs också: Varför fungerar inte mitt SIM-kort?

Alternativa betalningsmetoder

Betala via telefon

När jag vill betala någon annans Verizon-räkning via telefon kan jag enkelt göra det genom att ringa Verizons betalningslinje. Jag ringer helt enkelt *611 från min Verizon Wireless-telefon eller 1-800-922-0204 från vilken annan telefon som helst. Jag följer de automatiska uppmaningarna och tillhandahåller kontoinformationen för räkningen jag vill betala och min betalningsmetod. Detta kan vara en väldigt bekväm metod, eftersom jag inte ens behöver lämna mitt hus för att göra betalningen.

Besök en Verizon Store

Ett annat alternativ för mig att betala någon annans Verizon-räkning skulle vara att besöka en lokal Verizon-butik. Jag hittar närmaste butik med hjälp av Verizons lokaliseringsverktyg för onlinebutiker. När jag besöker butiken lämnar jag kontouppgifterna till representanten och nämner att jag vill göra en betalning för någon annans räkning. Jag kan betala med kontanter, ett betal-/kreditkort eller till och med en postanvisning i Verizon-butiken.

Skickar betalning via post

Om jag föredrar ett mer traditionellt tillvägagångssätt kan jag välja att skicka en betalning per post. För att göra detta måste jag skaffa lämplig betalningsadress genom att besöka Verizons webbplats eller kontakta en Verizon-representant. När jag har adressen skriver jag en check eller får en postanvisning för betalningsbeloppet och gör det till Verizon.

När jag förbereder betalningen ser jag till att inkludera kontonumret på personen jag betalar för på checken eller postanvisningen. Dessutom bifogar jag remitteringsdelen av kontoinnehavarens räkning om tillgänglig.

Slutligen förseglar jag kuvertet och sätter på lämplig porto innan jag postar det till den angivna betalningsadressen. Denna metod kan ta längre tid att bearbeta, men det är ett gångbart alternativ när inga andra alternativ är tillgängliga eller bekväma för mig.

Läs också: Hur du hittar ditt Verizon-kontonummer

Table of Contents