Hur laddar jag automatiskt upp iPhone- och iPad-foton till Dropbox

Hur laddar jag automatiskt upp iPhone- och iPad-foton till Dropbox

Även om Apple föredrar att du anvĂ€nder iCloud för att sĂ€kerhetskopiera iPhone- och iPad-foton till molnet, kan Dropbox-anvĂ€ndare aktivera en funktion som heter Camera Upload för att sĂ€kerhetskopiera foton och videor till ditt Dropbox-konto. Personligen, eftersom jag har Dropbox pĂ„ alla mina maskiner och enheter, Ă€r det den processen jag anvĂ€nder för att sĂ€kerhetskopiera och kopiera alla mina mobilfoton / videoklipp till Dropbox-mappen pĂ„ min dator dĂ€r de sĂ€kerhetskopieras med Crashplan och senare bearbetas till min Picasa arkiv för redigering / taggning / arkivering. Även om Brian berĂ€ttar för mig dagligen … jag skall anvĂ€nder OneDrive för att sĂ€kerhetskopiera mina bilder, fungerar Dropbox för mig.

SÄ hÀr aktiverar du kameraöverföring till Dropbox pÄ iPhone- och iPad-enheter.

Öppna Dropbox pĂ„ din iPhone / iPad. Tryck pĂ„ InstĂ€llningar, Kameraöverföring.

Tryck pÄ Kamera Ladda upp för att aktivera det. Bakgrundsuppladdning bör ocksÄ vara aktiverat sÄ att du inte behöver öppna Dropbox för att sÀkerhetskopiera dina filer.

FrÄn början kanske du vill behÄlla AnvÀnd mobildata inaktiverad sÄ Dropbox laddar bara upp foton nÀr du Àr ansluten till WiFi. Om du inte har nÄgot emot att brÀnna data pÄ din mobilplan Àr du dock vÀlkommen att aktivera den AnvÀnd mobildata alternativ som jag gjorde nedan. Personligen har jag en obegrÀnsad plan sÄ det Àr ingen stor sak att brÀnna nÄgra spelningar.

tryck pÄ kameraöverföring för att aktivera automatisk laddning

Filer som laddas upp till Dropbox placeras i mappen Camera Uploads i roten till Dropbox-mappen pÄ alla enheter som synkroniseras med ditt Dropbox-konto.

dropbox-kamera-uppladdningsmapp

Dropbox Camera Upload-mapp pÄ Mac OSX

En sidofördel med att alla dina foton sÀkerhetskopieras till Dropbox Àr att enkelt skapa Dropbox-fotogallerier. Det Àr en snabb och enkel process, sÀrskilt om du bara snabbt vill dela nÄgra bilder med familj och vÀnner.

Har du ett Dropbox-tips? SlĂ€pp oss en kommentar nedan! Även om vi har massor av Dropbox-tips och tricks, letar jag alltid efter en ny vinkel för framtida Dropbox-artiklar.