Nyheter, Prylar, Android, Mobiler, Appnedladdningar, Android

Hur avblockerar man en person på Snapchat?

Följande artikel hjälper dig: Hur avblockerar man en person på Snapchat?

Snapchat är en av de bästa sociala nätverksapplikationerna under mobiltelefoner som har unika möjligheter. Du kan blockera vissa personer på det här nätverket. Men om du vill blockera någon och sedan avblockera dem, hur kan du göra det i Snapchat?

Meddelar Snapchat någon om jag avblockerar dem?

Snapchat meddelar inte någon efter att du avblockerat dem, men de kan ta reda på genom att söka på ditt namn att de kan se dig igen på nätverket. Så så länge de inte letar efter dig kommer de inte att märka att de är avblockerade. Om du skickar en vänförfrågan till dem kommer de att få reda på det tidigare.

Hur man avblockerar en person på Snapchat

För att blockera in folk snapchat kommer att göra att ditt konto inte längre visas för dem, och de kommer att vara osynliga för dig, kommer du inte att kunna söka efter deras namn och Avblockera i Snapchat. Men du kan göra detta genom inställningssektionen. I det följande kommer vi att undersöka denna metod.

  1. Öppna först Snapchat-applikationen och klicka på BitMoji eller ditt användarnamn uppe till vänster.
  2. Klicka på kugghjulsalternativet uppe till höger för att komma åt inställningarna.
  3. Svep uppåt för att se kontoåtgärder och blockerade.
  1. Det här avsnittet listar alla personer du har blockerat i Snapchat. Genom att välja X-alternativet bredvid varje användares namn kan du avblockera dem.
  2. Snapchat frågar sedan om du är säker på att du vill avblockera personen. Klicka på Ja i ditt svar.
  1. När den personen har avblockerats visas din profil för honom/henne och du kan se honom/henne.

Vad händer när du avblockerar någon på Snapchat?

Att blockera en person stänger all kommunikation mellan dig och den personen. Dessutom går även din vänförfrågan förlorad. Efter avblockering måste du logga in på personens profil igen och skicka en vänförfrågan till honom/henne.

För att göra detta, skriv in personens namn i sökfältet och klicka sedan på alternativet Lägg till i den högra delen av personens foto och användarnamn. Om personens profilsida inte är offentlig måste du vänta på att din vänförfrågan ska godkännas.

Hur lång tid tar det att lägga till någon efter att ha avblockerat på Snapchat?

Snapchat inför vissa begränsningar för användare efter blockering och avblockering. Till exempel, om du först blockerar någon, sedan avblockerar dem och vill lägga till dem i din väns lista, måste du vänta mer än 24 timmar för att göra det.

Ett bättre alternativ istället för att blockera på Snapchat

Ett av alternativen du kan använda istället för att blockera användaren är alternativet Tyst. På så sätt kommer du inte längre att få några aviseringar när personliga meddelanden eller snaps når dig. Naturligtvis, i det här fallet kommer dina meddelanden och vänskap inte att gå förlorade.

För att kunna tysta en person istället för att blockera, ange först personens Snapchat-användarprofil och tryck på bilden bredvid personens namn. I den övre högra delen väljer du de tre menyalternativen, se alternativet Meddelandemeddelanden och välj alternativet Tyst.

Detta kommer att göras utan att den andra personen märker det. Du kan aktivera eller inaktivera det när som helst.

Slutsats

Det finns blockering eller avblockering i de flesta sociala nätverk för att förhindra att personen skickar meddelanden. Detsamma gäller i Snapchat, och du kan blockera eller avblockera personer. Om du har några frågor om detta kan du skicka dem i kommentarsfältet.

Om du är intresserad av att lära dig nya tips om Snapchat kan du följa Instamber-bloggen, I det följande kan du hitta några bloggar om detta sociala medium:

1- Betydelsen av Snap-poäng

2- Vad ska man göra när Snapchat-serien tappade

3- En komplett guide om Snapchat-emojis

4- Vad betyder väntande på Snapchat

Table of Contents