Hittade en cool laddare för iPhone, Apple Watch och AirPods. Det är bara en bomb

 Hittade en cool laddare för iPhone, Apple Watch och AirPods.  Det är bara en bomb

Jag vet inte om dig, men jag är redan TRÖTT på att ladda min iPhone, Apple Watch och till och med AirPods varje dag. En strömförsörjning för flera USB-portar sparar, men för det första, på bordet ser det ut som en systemadministratörs mardröm, och för det andra, varje gång du ansluter allt det här med en kabel (och sätter Apple Watch rätt så att den inte glider av charge) – ja, i allmänhet är det aldrig bekvämt. Med tanke på att jag använder dessa enheter varje dag (ja, till och med AirPods är nästan urladdade) är problemet mycket akut. Det är sant att AirPower aldrig levererades till oss, och att döma av MagSafes utseende tog hela det här projektet lång tid. Så jag började leta laddstationer från tredje part

Trådlös laddare för iPhone, Apple Watch och AirPods

Det enklaste sättet är förstås att hitta rätt laddare på Ali. Varför? Kaptenen tipsar om att det blir billigare där. Dessutom coola varor (konsumtionsvaror är också fulla där, du måste välja), som regel finns det många recensioner med RIKTIGA foton. Generellt sett är det definitivt inte värt att uppfinna hjulet igen här. Jag sorterade det efter recensioner och antalet beställningar och hittade en sådan sak.

Rätt vad du behöver – trådlös laddning 3 i 1, det finns en indikatorlampa, den är ansluten med Typ-C (Strömadapter med Quick Charge ges i present – hej Apple). Men huvudsaken är att det tar minimalt med plats på bordet: med tanke på att jag har ett litet bord från IKEA, som jag har jobbat vid de senaste månaderna, är detta ett viktigt plus.

Alternativ till AirPower

Leveransen tog lite över två veckor och som ett resultat kom laddningen. Överraskande nog – precis samma som på bilden. Den är gjord av ganska hög kvalitet (inte den här billiga kinesiska plasten, som i billiga tillbehör), den ser super ut och laddar samtidigt iPhone, Apple Watch (allt utom Series 1) och alla AirPods, inklusive AirPods Pro.

Laddningshastigheten är också bra – det tar cirka 2,5 timmar att ladda iPhone SE 2 helt. AirPods och Apple Watch laddas som om de vore en komplett laddare, men mer behövs inte.

Det jag gillade mest är att du kan läsa aviseringarna utan problem när iPhone är på laddning: jag kan bara titta på skärmen, se varningen och antingen svara senare eller reagera direkt. När min telefon laddas på ett bord med en kabel (eller horisontell trådlös laddning), måste jag se till att plocka upp den för att se aviseringar eller försöka få Face ID-sensorer att “fånga” mitt ansikte om jag använder iPhone 11 Pro Max.

Från önskemålen – jag skulle vilja ha trådlös laddning för AirPods – att placera samma “pannkaka” som en iPhone, men mindre. Då skulle det överhuvudtaget finnas en kanon. Å andra sidan kan du sätta öronsnäckorna på den trådlösa iPhone-laddaren om du använder en telefon men inte behöver hörsnäckorna ännu.

Naturligtvis, om du inte släpper din smartphone på en minut, är det bara tråden som hjälper dig. Men om iPhone ligger på bordet i minst en timme räcker detta för att ladda enheten tillräckligt bra. Jag använder min smartphone mycket, men resten av tiden har jag den på den här laddningen, och om jag behöver åka någonstans är laddningsnivån alltid 90-100 procent. Det är väldigt bekvämt.

Hur väljer man en trådlös laddare för din iPhone?

Genom åren har jag använt många olika trådlösa laddare. Bland dem fanns både plattformar och läktare. Med undantag för de kinesiska versionerna för 150 rubel, som vi köpte för tester, gillade jag nästan allt. Den här är generellt min favorit, jag annonserade den för mina kollegor i vår chatt på Telegram – många var intresserade. Jag lämnar länken nedan.

Toppladdning 3 i 1 på Ali

Självklart behöver du inte köpa DENNA laddare. I samma butik, som jag släppte ovan, finns det många andra alternativ, liksom på Ali i allmänhet. Välj efter dina behov, fokusera på recensioner, antal beställningar och kapacitet. Jag delade precis med mig av min erfarenhet av att välja laddning med bästa pris-kvalitetsförhållande. Och du gissade rätt! Även om det inte alltid fungerar på AliExpress.