De bÀsta iPad Pro Skins

De bÀsta iPad Pro Skins

De bÀsta iPad Pro-skalen kan hÄlla din enhet som ny, lÀgga till ett stÀnk av stil och fÀrg och arbeta med Apple Smart Keyboard. HÀr Àr de bÀsta iPad Pro-skalen för 11-tums iPad Pro och 12,9-tums iPad Pro-modeller.

Med en helt ny design Ă€r iPad Pro 2018-modellerna Ă€nnu enklare att applicera pĂ„ huden. Det finns inga böjda kanter, sĂ„ du kan lĂ€gga en iPad-hud pĂ„ baksidan utan bubblor pĂ„ under en minut. Även om vi inte rekommenderar att du tar av skinnen och sĂ€tter pĂ„ dem igen efter att du har anvĂ€nt dem, Ă€r det möjligt om du behöver justera positionen direkt efter att du applicerat.

    dbrand Slickwraps Skinit Gelaskins DecalGirl

Jag Àlskar att lÀgga till en hud pÄ min iPad Pro eftersom den skyddar iPad Pro medan jag anvÀnder den runt huset dÀr jag inte behöver ett fodral. Jag avskyr repor pÄ min teknik, och en snygg hud kan hÄlla enheten ser ut som ny. Jag tog av mig en iPad 2 som jag sÀljer efter mÄnga Ärs anvÀndning och det ser ut som en helt ny iPad. Skins Àr ett billigt sÀtt att anpassa din iPad Pro, hÄlla den fri frÄn repor och fungerar med de flesta iPad Pro-fodral och Apple Smart Keyboard.

Jag har anvÀnt en dbrand iPad Pro-hud sedan jag plockade upp min iPad Pro för över ett Är sedan och det ser bra ut. IPad Pro ser ut som ny och jag kan fortfarande anvÀnda den med Brydge-tangentbordet.