Är de nya Apple EarPods verkligen bĂ€ttre?

Är de nya Apple EarPods verkligen bĂ€ttre?

En av de nya produkterna som debuterades pÄ Apple Keynote den hÀr mÄnaden var de förnyade öronsnÀckorna som Apple kallar EarPods. Under grundtonen tillbringade Apple verkligen mycket tid pÄ att prata om hur revolutionerande de Àr. SÄ jag bestÀmde mig för att fÄ ett par och testa dem med olika musikgenrer pÄ olika enheter, och i verkligheten anvÀnda scenarier. HÀr Àr vad jag hittade.

Lagerhörlurarna Àr det första jag slÀnger i min skrÀplÄda nÀr nÄgon ny mobil gadget kommer. De Àr alltid billig och lÄter som skit. NÀr jag först fick iPod: n anvÀnde jag hörlurarna som medföljde den. Jag lurade mig sjÀlv att tÀnka att eftersom hörlurarna Àr sÄ fantastiska Àr det ocksÄ hörlurarna. Efter en vecka bytte jag snabbt till ett bekvÀmare par som lÀt anmÀrkningsvÀrt bÀttre.

PÄ typiskt Apple-sÀtt Àr EarPods elegant förpackade för att ge det utseende du köper nÄgot som Àr av hög kvalitet. Dessa inkluderar en fjÀrrkontroll och mikrofon pÄ höger högtalarkabel för att styra uppspelning av musik pÄ din iPad, iPhone eller iPod touch.

AnvÀnda EarPods

Varje gĂ„ng jag lĂ€gger dem i mina öron mĂ„ste jag snurra för att fĂ„ dem att passa in korrekt. Detta strider mot Apples enstorlek. Jag tog ut dem pĂ„ en joggning och flera lĂ„nga promenader, bar dem medan jag stĂ€dade huset och satt vid min dator för att skriva. Medan man gör mycket fysisk aktivitet lossnar böjarna och ljudkvaliteten lider. I sjĂ€lva verket nĂ„gra gĂ„nger föll de helt enkelt ur mina öron. Efter lĂ„nga timmar av att lyssna pĂ„ musik genom bĂ€lgena finns det definitivt lite “örat trötthet” att hantera ocksĂ„.

Vad som Àr roligt Àr att Apple ocksÄ erbjuder en uppsÀttning hörlurar i örat pÄ sin webbplats. De ger dig bara $ 79 tillbaka.

Earpods One Size Passar alla

Jag Àr inte ett fan av nÄgra öronproppar som placerar fjÀrrkontrollen nÀra högtalarna. Jag vet att det hÀr Àr sÄ mikrofonen tar bÀttre upp din röst, men att anvÀnda fjÀrrkontrollen Àr besvÀrligt med placeringen. Mikrofonen fungerar som du förvÀntar dig med röstdiktering och appar som Siri.

Apple EarPod ljudkvalitet

Nu den viktigaste delen – hur lĂ„ter de? JĂ€mfört med de tidigare … mycket bĂ€ttre. Frekvenserna för lĂ„g slut och mellanregister har ett rikare ljud. Musik lĂ„ter mycket rikare och fylligare efter att ha placerats i örat pĂ„ rĂ€tt sĂ€tt. Jag har lyssnat pĂ„ alla musikgenrer pĂ„ dem i olika kvalitetsbithastigheter och förlustfri musik. Jag har ocksĂ„ anvĂ€nt dem nĂ€r jag tittade pĂ„ videor pĂ„ Amazon Instant Streaming-appen pĂ„ den nya iPad. Även om de lĂ„ter bĂ€ttre jĂ€mfört med de Ă€ldre designade högtalarna, har jag hört bĂ€ttre pĂ„ hörlurar med liknande priser. Jag testade dem ocksĂ„ pĂ„ andra enheter, och hittills lĂ„ter de bĂ€st pĂ„ Kindle Fire HD.

Hörlurar

Jag tar min musik pĂ„ allvar och ljudkvaliteten Ă€r mycket viktig för mig. Även om jag inte ser mig sjĂ€lv som en audiofil, vet jag vikten av att ha högtalare, hörlurar, öronsnĂ€ckor och andra redskap av hög kvalitet. Att spendera extra pengar pĂ„ högtalare av hög kvalitet Ă€r viktigt för att fĂ„ ut det mesta av din musik.

Är dessa nya EarPods bĂ€ttre Ă€n de gamla öronsnĂ€ckorna? Ja. Apple borde ha inkluderat bĂ€ttre hörlurar i sina enheter för flera Ă„r sedan. Är de vĂ€rda $ 29 för ett par? Meh …

Apple presenterar sina nya EarPods som ett fantastiskt underverk av ljudteknik. JÀmfört med de första tre upprepningarna av öronsnÀckorna antar jag att du kan sÀga att de Àr det.