Nyheter, Prylar, Android, Mobiler, Appnedladdningar, Android

5 snabba sätt att veta om någon blockerade mig på Whatsapp

Det finns inget sätt att veta säkert om du har blivit blockerad på WhatsApp, men det finns några röda flaggor att hålla utkik efter.

Du kommer inte att kunna ringa någon som har blockerat dig på WhatsApp, och de kommer inte att kunna ta emot dina meddelanden.

Du kan undra om någon har blockerat dig på WhatsApp om du har problem med att skicka meddelanden till dem. Eftersom WhatsApp låter användare stänga av funktioner som “Senast sett” och “Online”-status, är det möjligt att personen du tror har blockerat dig helt enkelt har ökat sin integritet. Även om det inte finns någon funktion på WhatsApp som kommer att informera dig om du har blivit blockerad, visar vi dig hur du upptäcker några kontrollsignaler för att bekräfta eller skingra dina misstankar.

Hur man vet om någon blockerade mig på Whatsapp

WhatsApp är ett meddelande-, telefon- och fotodelningsprogram som används av hundratals miljoner människor över hela världen. Det är alltså ingen överraskning att WhatsApp låter dig blockera personer du inte vill höra från.

Det bästa sättet att förhindra att någon kontaktar eller skickar meddelanden till dig på WhatsApp är att blockera dem. Men hur kan du avgöra om du är den som har blivit blockerad?

Tyvärr finns det inget enkelt sätt att avgöra om du har blockerats på WhatsApp eller inte. Det finns dock några tips som du kan använda för att ta reda på det.

Om du tror att någon har blockerat dig på WhatsApp, använd kriterierna nedan för att upptäcka om dina misstankar är korrekta.

Snabbt förslag:

Om du upptäcker att någon har blockerat dig på WhatsApp är det bästa sättet att ignorera dem. Att försöka kontakta någon som har blockerat dig upprepade gånger kan betraktas som trakasserier.

senast sett whatsapp blockerad

1- Statusen ‘senast sett’ för en kontakt visas inte.

Att kontrollera användarens “senast sett”-status är det första steget. Det här är ett meddelande som visas varje gång den användaren öppnar WhatsApp och berättar när de senast använde den.

Om du inte ser en kan du ha blivit blockerad, men det är också möjligt att användaren precis har tagit bort alternativet på sitt konto.

2- Den nya profilbilden för en kontakt syns inte.

Du kommer inte att se det nya profilfotot om någon blockerar dig och sedan ändrar sin profilbild; du kommer alltid att se bilden du blockerades med.

Det betyder att det inte finns något sätt att säkert veta om de ändrar sin profilbild. Men om du är medveten om att den här personen ofta uppdaterade sin profilbild och nu har slutat, är det en antydan om att du har blivit blockerad.

ingen profil whatsapp blockerad

Håll utkik efter uppdateringar i din profil. För att komma åt en persons profil, tryck på personens namn i konversationen. En användares profil kommer aldrig att ändras för dig medan du är blockerad på WhatsApp. Du kan ha blivit blockerad om du har anledning att tro att den här användaren har ändrat sin status eller profilbild och du inte kan se ändringarna.

3- Endast en bock visas i dina e-postmeddelanden.

Bockmarkeringsikoner används av WhatsApp för att spåra dina meddelanden. Ditt meddelande har skickats om det finns en enda bocksymbol bredvid det, och det har tagits emot om det finns två bockar.

Den andra bockmarkeringen visas aldrig när du skickar ett meddelande till någon som har blockerat dig. Det finns en stor sannolikhet att du har blivit blockerad om du är ansluten till internet och ditt meddelande inte skickas.

en bock whatsapp blockerad

När du skickar ett meddelande till någon som inte har blockerat dig visas två bockar till höger om tidsstämpeln: en betyder att meddelandet skickades och den andra betyder att det levererades.

Du kan ha blivit blockerad om den andra bockmarkeringen aldrig visas. Om mottagarens telefon inte fungerar eller om de har tagit bort appen kommer du bara att se en bock.

4- Dina samtal kommer att avbrytas.

Du kommer inte heller att kunna kontakta någon som har blockerat dig. Samtalet går inte igenom vad du än gör.

samtal whatsapp blockerad

5- Kontakten kan inte läggas till i en WhatsApp-grupp.

Slutligen, gå med i en WhatsApp-grupp med kontakten. Om du får ett meddelande om att du inte har tillåtelse att lägga till dem i din grupp har du blivit blockerad.

Läs även:

Så här installerar du Windows 10 med steg-för-steg-instruktioner

Det enklaste sättet att spela in skärm på Windows 10

Steg för att ändra namn på Facebook och ändra mitt namn

Hur man överför data från Android till iPhone med hjälp av betydande sätt

Vanliga frågor:

F1: Kan jag avblockera mig själv på WhatsApp om någon har blockerat mig?

Om du har ett annat WhatsApp-konto, skapa en ny grupp. I gruppen, inkludera personen som har blockerat dig samt ditt telefonnummer. Avsluta gruppen genom att trycka på numret du använde för att skapa den. Du kan nu smsa det spärrade numrets kontakt.

F2: Vad ska du göra om du är blockerad?

Gör det inte: Följ dem på sociala medier.

Gör: Koncentrera dig på dig själv.

Gör det inte: Kontakta dem direkt.

Gör: Håll ett öga på framtiden.

F3: Är det möjligt att sms:a någon som har blockerat mig?

När du sms:ar någon som har blockerat dig fungerar det som förväntat. E-postmeddelandet skickas normalt och det finns inget felmeddelande. Det här kommer inte att hjälpa dig att hitta några tips. Om du har en iPhone och försöker skicka ett iMessage till någon som har blockerat dig kommer skärmen att förbli blå (vilket indikerar att meddelandet fortfarande är ett iMessage).

F4: Är blockering en styrka?

Blockering är ett kraftdrag i sociala medier som alla har varit involverade i, på ett eller annat sätt, oavsett om det gäller kärlek och uppbrott. Även om det aldrig har varit lättare att blockera ex-älskare, är det inte utan dess belackare.

Artikeln har gett en detaljerad studie om hur man vet om någon blockerade mig på Whatsapp. Jag hoppas att artikeln är till hjälp för dig.